Produkten som syns på webbplatsen är verkligen tillgänglig?

Vanligtvis, men förutom varorna som finns i den nuvarande försäljningsdelen vi tar in varor för individuella beställningar, och även om varorna finns i lager så skickar vi beställning samma dag, och det beror också på många andra faktorer, därför är informationen om det förväntade datumet för leverans av beställningen är viktigare än lagerstatus.
På webbplatsen finns det en tabell för varje enskild produkt som visar den exakta datum för att utfärda en beställning beroende på det beställda antalet.
Det tar inte bara hänsyn till lagerstatus, utan även produktreservationer för andra beställningar, leveransscheman, leveranstider och mer.

Vi har utvecklat dedikerad lagerhanterings system som integrerar online med vår webbplats och IT-system hos några av våra leverantörer.

Vi genomförde 96.63% beställningar i tid från det aktuella erbjudandet och följande 3.16% med högst en dags fördröjning.
Om det gäller produkter som tas in på individuell begäran, genomförde vi {>95.7% beställningar och följande2.32% med högst en dags fördröjning.

Utan problem med tillgången på varor genomförde vi 99.93% beställningar från nuvarande erbjudande och 99.01% beställningar för varor som tas in på begäran.
Knappt0.07%beställningar har annullerats på grund av bristen på varorna samt oförmåga att föreslå alternativa produkter.

Det nuvarande erbjudandet är vår egen tidning, som just nu finns 66434 och är klar för omedelbar utskick samt leverantörstidningar
med vilka vi har ett samlat IT-system och ett fast leveransschema (vanligtvis dagligen), inklusive vår egen tidning, får du69974 poster i erbjudandet.

Följande21524 poster som tas in på beställningar individuellt

94.99% av beställningar gäller produkter i det aktuella erbjudandet och 5.01% och produkter som tas in individuellt.

Vi samarbetar för närvarande med 163leverantörer.


Data är baserad på online statistik genererad under perioden: 31.12.2022 - 31.1.2023.


Upss.. twoja przegl±darka nie obs³uguje canvas

Se mer information och statistik angående genomförande av ordern och leveranstiden

Retur