Kan jag boka en produkt som inte är tillgängligt för närvarande?

Nej, vi tar endast emot bokningar för produkter som finns i erbjudandet.
När det gäller otillgängliga produkter har vi vanligtvis inte tillförlitlig information när och om någon produkt kommer att dyka upp och vad priset kommer att bli, så vi tar inte emot bokningar för varor som vi inte kan definiera tydliga villkor för genomförandet.
Vi föreslår istället att använda en aviseringsmekanism om produkten är åter till salu. För att kunna göra det, gå till produktens webbplats och ange din e-postadress i motsvarande fält, och när produkten dyker upp igen, kommer automatiskt att skickas ett meddelande till dig. Detta kan du göra under tiden när du bokar andra produkter som intresserar dig som för närvarande är tillgängliga.
Exempel: Vi är intresserade av produkterna A B och C. Vid en given tidpunkt finns produkt A och B, C är inte tillgänglig. Vi bokar A och B, och på produkt C begär en avisering.
Om produkt C dyker upp, får vi ett meddelandet om detta och då vi gör den slutliga beställningen för alla tre. På så sätt har en garanti för att innan produkt C dyker upp produkten A eller B kommer inte att säljas till någon annan.

Retur