Butikens användarvillkor:

Ägaren till webbutiken som verkar på är

PJB - Firma Handlowo Us³ugowa Pawe³ Buchaniec
Ko¼mice Wielkie 781 32-020 Wieliczka Poland
Telefon: +48 12-284-83-28
E-post: [email protected]

Momsreg. nr Innehar F-skattebevis: 945-193-37-09
Regon:356883601
Registrerad i företagsregistret av borgmästaren i staden och kommunen Wieliczka under nummer 9470/2006
Allmänt:
  Villkoren fastställer reglerna för användning av denna online butik, beställning, leverans av beställda produkter, kundens rättigheter att häva upp avtalet samt inlämning och hantering av reklamation.
 1. Om du vill använda butiken och kunna göra beställningar krävs det: att du behöver en dator med Internet-åtkomst och Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera
Sekretesspolicy:
 1. Vårt företag har åtagit sig att tillämpa särskilda ansträngningar för att skydda de personuppgifter som lämnats in under användarens registrering.
 2. Utan kundens samtycke skickas inte via e-post, post eller ett annat sätt inget reklammaterial.
 3. Genom att beställa i denna butik accepterar kunden behandlingen av hans personuppgifter Personlig information samlas in endast för användning av online butiken för att hantera beställningen, och tillhandahålls inte på något sätt till externa personer eller företag.
 4. Reklammaterialet kan skickas först efter kundens godkännande och avser endast erbjudandet i vår butik.
 5. Vi är inte ansvariga för åtgärder som vidtas av tredje part där kunden har lämnat lösenordet till sitt konto.
Beställningsvillkor:
 1. Föra att göra en beställning i denna butik krävs följande steg.BR< -Att du lägger den valda produkten i din varukorg, och dess antal.
  -Att du anger adressuppgifter.
  -Att du anger betalnings-och leveranssätt
 2. Alla angivna priser inkluderar moms.
 3. Beställningstiden kan vara variera för varje produkt och beror på antalet beställda varor och visas tydligt på vår webbplats under beställningsprocessen (strax ovanför knappen för slutligt godkännande av ordern)
 4. Angiven tid förutsätter att betalningen för beställningen är kontant vid leverans eller om du väljer att betala i förskott, levereras den omedelbart. Vid försenad överföring av betalningen av kunden kan leveransdatumet ändras.
 5. Vid beställningstillfället bör du förstå det ögonblick då vi skickar varan och inte dess leverans.
 6. Erbjudandet som presenteras på webbplatsen är inte ett erbjudande enligt handelsrätt och är inte ett officiellt lager, även om vi gör vårt bästa för att varje markerad post som tillgängligt var faktiskt tillgängligt.
 7. När det gäller förbetalda beställningar sker bokningen av varorna vid tidpunkten för mottagandet av betalningen, därför vid förseningar vid mottagande av betalningar, kan det hända att vid mottagandet av betalningen, varan kommer att vara otillgänglig.
 8. Vi anger inget minimibelopp i beställningen.
 9. Om du inte hämtar din försändelse med betalning vid mottagande utan en giltig anledning, förbehåller vi oss rätten att utföra framtida beställningar uteslutande efter att du har betalt för det.
 10. Du kan ändra eller annullera din beställning tills innan leveransen. För att göra detta, kontakta kundtjänst via e-post, telefon eller kontaktformulär som finns på webbplatsen.
Frakt prislistan finns på webbplatsenAvgifter och fraktvillkor
Retur/Avbeställning:
 1. Även om de mottagna varorna inte är defekta, men av någon anledning inte uppfyller dina förväntningar, kan du häva upp köpet inom 14 dagar. För att göra detta måste du returnera varan till oss tillsammans med inköpskvittot och ett returformulär som du kan ladda ner här.
 2. Adressen som du ska returnera till:

  PJB - Firma Handlowo Us³ugowa Pawe³ Buchaniec
  Ko¼mice Wielkie 781 32-020 Wieliczka

  Obs: Vi tar inte emot försändelser skickade mot postförskott
 3. Kunden betalar returkostnader
 4. Eventuella återbetalningar på grund av tillbakadragande av köpet, görs inom 14 dagar efter mottagandet av returvaran.Reklamation:
 1. Kunden som gör inköp i denna butik, har rätt till garantin enligt de villkor som den nuvarande lagen.
 2. Reklamation skall anmälas först till kundtjänst genom: formulär är tillgängligt här.
 3. Reklamerad vara går i retur med försäljningskvittot samt reklamationsformuläret som är tillgängligt här till adressen

  PJB - Firma Handlowo Us³ugowa Pawe³ Buchaniec
  Ko¼mice Wielkie 781 32-020 Wieliczka


  Obs: Vi tar inte emot försändelser skickade mot postförskott
 4. Kostnaden för returfrakten står kunder för. Den återbetalas om reklamationen blir godkänd
 5. Vid retur bör man använda relativt billiga former av frakt. Om du använder orimligt dyra alternativ av fraktkostnader Vi förbehåller oss rätten att vägra ersätta dina fraktkostnader. Om du känner dig tveksam, innan du skickar varorna, kontakta våran kundtjänst.Reglerna gäller från 10.03.2010